Particulier

Activiteiten met vrienden?

Bij het Lars Kookt u al vanaf tien personen een kookworkshop, demonstratie of masterclass. Heeft u iets te vieren of bent u op zoek naar een zakelijke workshop? Bij Lars kookt is het allemaal mogelijk.

 • Cadeaubon

  Cadeaubon

  Lekker eten: wie is er niet dol op? Daarom is een cadeaubon van LarsKookt altijd leuk om te geven. Deze zijn te koop in de kookstudio aan de Steenbergsestraat 24 te Bergen op Zoom.

 • een restaurant zonder andere gasten

  een restaurant zonder andere gasten

  Een restaurant, helemaal alleen voor jullie! Hoe leuk is dat? In onze kookstudio zijn groepen vanaf 15 personen welkom voor private dining, oftewel een privé diner met eten op niveau. Onze keuken is geheel open, wat de beleving voor jullie diner nog wat extra charme geeft. Gluren in onze keuken hoeft dus niet stiekem. Schroom niet om contact met ons op te nemen en je wensen te bespreken.

 • Kookworkshop 10-

  Kookworkshop 10-

  Ben je met minder dan 10 personen, maar lijkt een kookworkshop in onze kookstudio je wel leuk? In dat geval is de open inschrijving wat voor jou! Om de maand hebben we deze avond, waarbij je je kan inschrijven voor een kookworkshop met een vriend of vriendin, een groepje of gewoon in je eentje. Het feit dat niet iedereen elkaar kent, geeft de avond vaak een eigentijds gezellige en vrolijke sfeer, waarbij naast het koken ook veel gelachen wordt. Wij kijken altijd erg uit naar deze avonden!.

  Nieuwsgierig wanneer de eerstvolgende open inschrijving staat gepland? Stuur ons een bericht. Bij voldoende aanmeldingen gaat het door, we informeren je tijdig hierover.

  De kosten voor een workshop bedragen €75,- Jullie maken een heerlijk luxe 4-gangen diner en alle drankjes (bier, fris, wijn, koffie/thee en tafelwater) zijn inbegrepen. De ontvangst is vanaf 17:30 zodat we om 18:00 kunnen beginnen. Rond 19:45 kunnen jullie het voorgerecht uitserveren en om 23:00 uur komt er een einde aan een heerlijke culinaire avond.

 • Kookworkshops 10+

  Kookworkshops 10+

  Heb jij vrienden of familie die het leuk vinden om in de keuken te staan? Dan nodigen we jullie van harte uit voor een kookworkshop in de kookstudio van LarsKookt in hartje Bergen op Zoom! Dit kan vanaf 10 personen en is geheel naar wens in te vullen. Iedere maand schrijven we nieuwe receptuur die gebaseerd is op het seizoen. Heb je liever een bepaald thema? Houden jullie van de Italiaanse keuken? Of toch liever de Marokkaanse keuken? Liever hippe wereldgerechten? Dat kan natuurlijk ook. Schroom niet om contact met ons op te nemen en je wensen te bespreken.

 • op sterrenniveau dineren bij jou thuis

  op sterrenniveau dineren bij jou thuis

  Thuis: eigenlijk is er geen fijnere plek dan dat. En dat begrijp ik heel goed. Daarom kom ik met liefde bij jou thuis om een diner op sterrenniveau te bereiden voor jou en je vrienden of familie. Alle benodigdheden, ook pannen en bestek, neem ik zelf mee. Het enige waar jij je druk om hoeft te maken, is het aantal stoelen aan tafel. Heerlijk, toch? Schroom niet om contact met ons op te nemen en je wensen te bespreken.