Culinair genieten met kerst

Kerstbox

De Kerstdagen zijn een tijd van tradities en inmiddels horen onze luxe Kerstboxen daar ook bij. Destijds noodgedwongen ontstaan tijdens de Corona-lockdown van 2020 maar inmiddels voor velen niet meer weg te denken tijdens de feestdagen. En dat is logisch! Want wie wil er nu niet binnen een paar minuten een culinair hoogstaand diner op tafel zetten? Zo blijft er veel meer tijd over om lekker te genieten met je dierbaren.

Voorgerecht
Duo van zalm. Huisgesneden zalmtartaar met een stukje ambachtelijk gerookte zalm, kletskop van sesam, kappertjes, dille, wasabi-mayonaise.

Tussengerecht
Rouleau van gerookte heilbot, crème van heilbot, komkommer en wortel. Saffraandressing en Hollandse garnaaltjes.

Hoofdgerecht
Tournedos, panna-cotta van pastinaak, gegrilde flespompoen, spruitjes met Parmezaanse kaas en een heerlijke gebonden kalfsjus.

Dessert
Bastogneparfait met karamelsaus, vanille-macaron, hazelnoot-kletskop, mini meringues.

Hoe werkt de Kerstbox?
Als je onze Kerstbox bestelt dan krijg je een luxe 4-gangen diner dat tot in het kleinste details is voorbereid. Met een paar simpele handelingen maak je prachtige bordjes op. We geven je per gerecht een duidelijke handleiding…want we zijn nu eenmaal een kookstudio…en dit is ons dagelijkse werk. 

Voor het hoofdgerecht moet je nog even iets afbakken en in de oven doen, maar verder is alles zo voorbereid dat je het meteen op het bord kunt leggen.

Al dit lekkers kun je bestellen voor maar €60,- per persoon!

Wijnarrangement
Wil je je diner helemaal compleet maken? Vraag dan even naar onze bijpassende wijnen. Die zijn per gang en per fles te bestellen voor €22,50 per fles.

Bestellen
Bestel je Kerstbox eenvoudig met de knop hieronder.

Bestel hier je Kerstbox