minder dan 10 personen

Kookworkshop 10-

Ben je met minder dan 10 personen, maar lijkt een kookworkshop in onze kookstudio je wel leuk? In dat geval is de open inschrijving wat voor jou! Om de maand hebben we deze avond, waarbij je je kan inschrijven voor een kookworkshop met een vriend of vriendin, een groepje of gewoon in je eentje. Het feit dat niet iedereen elkaar kent, geeft de avond vaak een eigentijds gezellige en vrolijke sfeer, waarbij naast het koken ook veel gelachen wordt. Wij kijken altijd erg uit naar deze avonden!.

Nieuwsgierig wanneer de eerstvolgende open inschrijving staat gepland? Stuur ons een bericht. Bij voldoende aanmeldingen gaat het door, we informeren je tijdig hierover.

De kosten voor een workshop bedragen €75,- Jullie maken een heerlijk luxe 4-gangen diner en alle drankjes (bier, fris, wijn, koffie/thee en tafelwater) zijn inbegrepen. De ontvangst is vanaf 17:30 zodat we om 18:00 kunnen beginnen. Rond 19:45 kunnen jullie het voorgerecht uitserveren en om 23:00 uur komt er een einde aan een heerlijke culinaire avond.