Leuk je te ontmoeten

Over ons

Als klein jochie was ik nooit zo bezig met eten. Het spreekwoordelijke ‘wat de pot schaft’ is wat er jarenlang elke avond op mijn bord belandde. Braaf at ik wat mijn ouders me voorschotelden. Pas toen ik op mezelf ging wonen ontdekte ik hoe leuk die plek in de keuken eigenlijk is.

Ik bespeurde een nieuwe passie in mezelf: het onderscheiden van smaken, het testen van smakelijke combinaties en dat vervolgens ook nog eens op prachtige wijze presenteren. De vrijdagmiddag werd mijn favoriete tijdstip van de week: urenlang stond ik die avond in de keuken om een uitgebreid diner voor mijn gezin te bereiden. Mijn eigen lat lag al snel hoog en voor ik het goed en wel doorhad, deed ik hetzelfde voor vrienden en familie.

Maar zoals dat gaat in het leven, doet een mens waarvoor hij leerde. Voor mij was de stap naar een eigen bedrijf in assurantiën daarmee logisch. Totdat ik besefte dat hier mijn passie niet meer lag. Dat ik niet meer blij werd van het werk. Ik besloot het bedrijf te verkopen en te achterhalen waar ik dan gelukkig van word in het leven. Het antwoord kwam snel en was duidelijk: koken. En daarmee anderen verblijden en verbinden.

Met die gedachte startte ik in 2018 mijn nieuwe onderneming: LarsKookt. Ik vond een prachtig pand in hartje Bergen op Zoom, knapte deze op tot volwaardige kookstudio waar grote groepen welkom zijn en begon vol goede moed aan mijn nieuwe droom. Slechts een half jaar later durf ik te stellen dat het volgen van deze droom de beste beslissing was die ik had kunnen nemen.

Inmiddels vorm ik samen met mijn vriendin Geke Team LarsKookt. Samen geven wij vorm aan alle mooie en leuke activiteiten die op ons pad komen.