Zakelijk

Activiteiten met collega’s?

Wij organiseren verschillende soorten workshops. Denk aan een gezellig Bedrijfsuitje of gaan jullie er samen tegenaan in een Teambuilding Kookworkshop? Ons restaurant dient ook prima als Vergaderruimte.

 • Bedrijfsfeest / koken op locatie

  Bedrijfsfeest / koken op locatie

  Organiseer je een bedrijfsfeest, maar ben je nog zoekende naar lekker eten om dit feest compleet te maken? Ook dan kunnen we je helpen. Je hoeft je nergens meer druk om te maken; wij verplaatsen de kookstudio gewoon naar jouw locatie. Daar ter plekke verzorgen we eten op niveau voor alle aanwezigen, geheel naar de wensen van jullie bedrijf. Schroom niet om contact met ons op te nemen en je wensen te bespreken.

 • Kookworkshops en teambuilding

  Kookworkshops en teambuilding

  Helemaal klaar met suffe bedrijfsuitjes? Laat ons je dan helpen aan een onvergetelijke teambuilding in Bergen op Zoom! Jullie zijn welkom in de kookstudio waar jullie, verdeeld in groepjes, met elkaar verschillende gangen gaan koken. We begeleiden iedereen in het proces; zowel bij het koken zelf en het ontdekken van de juiste smaakcombinaties als bij het opmaken en serveren van de borden. Allemaal met een glimlach en goede energie natuurlijk, want koken moet vooral leuk zijn! Na het bereiden van het eten gaan we uiteraard genieten van alles wat deze avond door jullie zelf gemaakt is. Schroom niet om contact met ons op te nemen en je wensen te bespreken.

 • Vergaderen en presenteren

  Vergaderen en presenteren

  Vergaderen suf? Niet bij LarsKookt. In een gezellig ogende ruimte staan stoelen, tafels en een beamer voor je klaar. En LarsKookt zou LarsKookt niet zijn als je er geen smakelijke hapjes bij krijgt. Vergaderen mét lekker eten, dus! Schroom niet om contact met ons op te nemen en je wensen te bespreken.