Neem contact op met Lars

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u meer informatie?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Samen kunnen we bekijken hoe we jouw culinaire wensen kunnen vervullen en een onvergetelijke ervaring kunnen creëren. Laat ons je helpen om momenten van samenzijn te versterken en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan. Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen genieten van een smakelijke voortzetting!

  Contactformulier

  Wij streven er naar om binnen 48 uur te reageren op uw bericht. Alle velden in het onderstaande formulier zijn verplicht.

  • Fantastische kookworkshop met familie gehad! Mooie entourage, gezellig, schoon en heerlijk eten. Niets is te veel, gastvrijheid staat voorop. Aanrader! Ook om je kookvaardigheden op te vijzelen!

   Google review - Gerto hoek
  • Wat een leuke plek voor een kookworkshop. De eigenaar Lars is heel enthousiast. Per gerecht staan de ingrediënten klaar en volg je de uitgeschreven instructie. De gerechten worden aan de lange tafel uitgeserveerd en dan is het genieten maar van je eigen creaties.

   Google review - Reinout van Zevenbergen
  • Top avond gehad. Toffe workshop, gezellig koken en eten met collega’s.

   Google review - Rene Van Donschot
  • We hebben met ongeveer 20 personen een workshop wereldkeuken tapa’s maken gehad. Het was top. Zeer gastvrije ontvangst, je kon alles vragen, zeer geduldig werden vragen beantwoord, goede keukenapparaten. Kortom: een aanrader!

   Google review - Astrid Kamps
  • Oh zo’n heerlijke kooksensatie gehad, hard werken voor je eigen maaltje, maar goeie gezellige begeleiding! Dikke 10 Lars!!!!

   Google review - Patricia Ermens