Workshops

Bij onze workshops staat samen, koken en genieten centraal!

We ontvangen je graag in onze mooie kookstudio in het hartje van Bergen op Zoom. We verwelkomen je met een drankje aan onze knusse bar. We verwelkomen je met een drankje aan onze knusse bar. Vervolgens gaan we in kleine groepjes aan de slag in onze mooie open keuken. Zo bereid je samen een heerlijk 4-gangen diner of een prachtig buffet. We begeleiden iedereen in het procesvan het creëren van de juiste smaakcombinaties tot het opmaken van een prachtig bord. De gerechten en werkwijze zijn afgestemd op het seizoen, evenals naar niveau en behoefte. We brengen je graag culinair een stapje verder!

 • Fantastische kookworkshop met familie gehad! Mooie entourage, gezellig, schoon en heerlijk eten. Niets is te veel, gastvrijheid staat voorop. Aanrader! Ook om je kookvaardigheden op te vijzelen!

  Google review - Gerto hoek
 • Wat een leuke plek voor een kookworkshop. De eigenaar Lars is heel enthousiast. Per gerecht staan de ingrediënten klaar en volg je de uitgeschreven instructie. De gerechten worden aan de lange tafel uitgeserveerd en dan is het genieten maar van je eigen creaties.

  Google review - Reinout van Zevenbergen
 • Top avond gehad. Toffe workshop, gezellig koken en eten met collega’s.

  Google review - Rene Van Donschot
 • We hebben met ongeveer 20 personen een workshop wereldkeuken tapa’s maken gehad. Het was top. Zeer gastvrije ontvangst, je kon alles vragen, zeer geduldig werden vragen beantwoord, goede keukenapparaten. Kortom: een aanrader!

  Google review - Astrid Kamps
 • Oh zo’n heerlijke kooksensatie gehad, hard werken voor je eigen maaltje, maar goeie gezellige begeleiding! Dikke 10 Lars!!!!

  Google review - Patricia Ermens