Geen extra kosten

Het kostenplaatje

Bij een groepsgrootte van 10 tot 20 personen maakt men bij de workshop een luxe 4-gangen diner. De kosten bedragen € 87,50 p.p. Dit omvat deelname aan de workshop, het diner is inclusief alle drankjes vanaf binnenkomst t/m de koffie/thee aan het einde.

Bij een groepsgrootte vanaf 20 personen is er keuze tussen:

 • Een heerlijk overdadig buffet met Mediterraanse, Arabische of Oosterse invloeden.
 • Een sfeervolle Spaanse tapa’s workshop, waarbij je jezelf even in Spanje waant!

De kosten hiervan bedragen € 77,50 p.p. Dit omvat deelname aan de workshop, het buffet en is inclusief alle drankjes vanaf binnenkomst t/m de koffie/thee aan het einde.

 • Fantastische kookworkshop met familie gehad! Mooie entourage, gezellig, schoon en heerlijk eten. Niets is te veel, gastvrijheid staat voorop. Aanrader! Ook om je kookvaardigheden op te vijzelen!

  Google review - Gerto hoek
 • Wat een leuke plek voor een kookworkshop. De eigenaar Lars is heel enthousiast. Per gerecht staan de ingrediënten klaar en volg je de uitgeschreven instructie. De gerechten worden aan de lange tafel uitgeserveerd en dan is het genieten maar van je eigen creaties.

  Google review - Reinout van Zevenbergen
 • Top avond gehad. Toffe workshop, gezellig koken en eten met collega’s.

  Google review - Rene Van Donschot
 • We hebben met ongeveer 20 personen een workshop wereldkeuken tapa’s maken gehad. Het was top. Zeer gastvrije ontvangst, je kon alles vragen, zeer geduldig werden vragen beantwoord, goede keukenapparaten. Kortom: een aanrader!

  Google review - Astrid Kamps
 • Oh zo’n heerlijke kooksensatie gehad, hard werken voor je eigen maaltje, maar goeie gezellige begeleiding! Dikke 10 Lars!!!!

  Google review - Patricia Ermens