Alles is mogelijk

Feesten in de keuken

Wist je dat je bij LarsKookt ook terecht kan van al je feesten en partijen? Want waar is het bij een feestje uiteindelijk het meest gezellig? Juist… in de keuken! Van een borrel tot een bruiloft, een jubileum of een verjaardag. Of zoek je nog naar een geschikte vergaderruimte? Alles is mogelijk.

In hartje Bergen op Zoom

LarsKookt bevindt zich midden in het centrum van Bergen op Zoom in een prachtig historisch pand aan de Steenbergsestraat. Een heerlijk locatie om te zijn, zowel binnen als buiten! Bij mooi weer is onze sfeervolle stadstuin ook open, een fijne plek waar iedereen graag plaatsneemt. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden, neem contact met ons op, we realiseren graag je wensen!

 • Fantastische kookworkshop met familie gehad! Mooie entourage, gezellig, schoon en heerlijk eten. Niets is te veel, gastvrijheid staat voorop. Aanrader! Ook om je kookvaardigheden op te vijzelen!

  Google review - Gerto hoek
 • Wat een leuke plek voor een kookworkshop. De eigenaar Lars is heel enthousiast. Per gerecht staan de ingrediënten klaar en volg je de uitgeschreven instructie. De gerechten worden aan de lange tafel uitgeserveerd en dan is het genieten maar van je eigen creaties.

  Google review - Reinout van Zevenbergen
 • Top avond gehad. Toffe workshop, gezellig koken en eten met collega’s.

  Google review - Rene Van Donschot
 • We hebben met ongeveer 20 personen een workshop wereldkeuken tapa’s maken gehad. Het was top. Zeer gastvrije ontvangst, je kon alles vragen, zeer geduldig werden vragen beantwoord, goede keukenapparaten. Kortom: een aanrader!

  Google review - Astrid Kamps
 • Oh zo’n heerlijke kooksensatie gehad, hard werken voor je eigen maaltje, maar goeie gezellige begeleiding! Dikke 10 Lars!!!!

  Google review - Patricia Ermens