Private dining

Uit eten, maar dan in alle rust.. Dat kan perfect bij LarsKookt!

Private dining is een echte trend, waarbij je heerlijk ongestoord met je gezelschap kunt genieten van een exclusief diner. In onze kookstudio geniet je van een heerlijke huiskamersfeer met uitzicht op de open keuken. Dit biedt ook alle ruimte om tussendoor eens mee te kijken met de kok.

Wil je liever het exclusieve diner bij jou thuis? Geen probleem, dan verplaatsen wij onze kookstudio gewoon naar jou! Vooraf nemen we een kijkje in je keuken en stemmen we samen het volledige diner naar wens af.

 • Fantastische kookworkshop met familie gehad! Mooie entourage, gezellig, schoon en heerlijk eten. Niets is te veel, gastvrijheid staat voorop. Aanrader! Ook om je kookvaardigheden op te vijzelen!

  Google review - Gerto hoek
 • Wat een leuke plek voor een kookworkshop. De eigenaar Lars is heel enthousiast. Per gerecht staan de ingrediënten klaar en volg je de uitgeschreven instructie. De gerechten worden aan de lange tafel uitgeserveerd en dan is het genieten maar van je eigen creaties.

  Google review - Reinout van Zevenbergen
 • Top avond gehad. Toffe workshop, gezellig koken en eten met collega’s.

  Google review - Rene Van Donschot
 • We hebben met ongeveer 20 personen een workshop wereldkeuken tapa’s maken gehad. Het was top. Zeer gastvrije ontvangst, je kon alles vragen, zeer geduldig werden vragen beantwoord, goede keukenapparaten. Kortom: een aanrader!

  Google review - Astrid Kamps
 • Oh zo’n heerlijke kooksensatie gehad, hard werken voor je eigen maaltje, maar goeie gezellige begeleiding! Dikke 10 Lars!!!!

  Google review - Patricia Ermens