Vrijblijvend en op maat

Een offerte voor een smakelijke voortzetting!

Neem vandaag nog contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte. Vertel ons over je wensen en voorkeuren, en wij zullen een voorstel opstellen dat perfect aansluit bij jouw kook evenement. Laat ons jouw partner zijn in het creëren van culinaire herinneringen die lang bijblijven. Samen zorgen we voor een smakelijke voortzetting!

  Offerte formulier

  Alle velden in dit formulier zijn verplicht.


  • Fantastische kookworkshop met familie gehad! Mooie entourage, gezellig, schoon en heerlijk eten. Niets is te veel, gastvrijheid staat voorop. Aanrader! Ook om je kookvaardigheden op te vijzelen!

   Google review - Gerto hoek
  • Wat een leuke plek voor een kookworkshop. De eigenaar Lars is heel enthousiast. Per gerecht staan de ingrediënten klaar en volg je de uitgeschreven instructie. De gerechten worden aan de lange tafel uitgeserveerd en dan is het genieten maar van je eigen creaties.

   Google review - Reinout van Zevenbergen
  • Top avond gehad. Toffe workshop, gezellig koken en eten met collega’s.

   Google review - Rene Van Donschot
  • We hebben met ongeveer 20 personen een workshop wereldkeuken tapa’s maken gehad. Het was top. Zeer gastvrije ontvangst, je kon alles vragen, zeer geduldig werden vragen beantwoord, goede keukenapparaten. Kortom: een aanrader!

   Google review - Astrid Kamps
  • Oh zo’n heerlijke kooksensatie gehad, hard werken voor je eigen maaltje, maar goeie gezellige begeleiding! Dikke 10 Lars!!!!

   Google review - Patricia Ermens