Maak van jouw kerst een culinair feestje

Onze kerstboxen zijn er weer; heerlijk, vers en helemaal LarsKookt!

De feestdagen komen eraan — en dit jaar wordt het écht genieten. Met de LarsKookt Kerstbox zet je in een handomdraai een feestelijk 4-gangendiner op tafel, helemaal voorbereid door onze chefs. Jij hoeft alleen nog de laatste stapjes te doen, en voilà: een luxe kerstdiner alsof je in een restaurant zit – maar dan gezellig thuis.

Laat je verrassen door verfijnde smaken, prachtige producten en gerechten die zó zijn samengesteld dat iedereen aan tafel onder de indruk zal zijn. Geen stress, geen boodschappenlijstjes, geen eindeloos koken — alleen maar genieten.

💶 Prijs: €68 per persoon

🎁 Wat je krijgt:

  • Een volledig voorbereid 4-gangendiner voor thuis
  • Heldere instructies om alles perfect af te maken

Het is ook mogelijk om het volledige menu vegetarisch te bereiden!

📦 Afhalen:

De kerstboxen kunnen op 24 december worden opgehaald. De exacte afhaaltijden ontvang je in de week voorafgaand aan Kerst. Het afrekenen vindt plaats tijdens het afhalen.

Bestellen kan tot 21 december.

Kerstmenu 2025

Voorgerecht
Ceviche van zeebaars, avocado-crème, gel van passievrucht en roze peper, grapefruit, furikake-tuille, vinaigrette van karnemelk en groene kruidenolie.

Tussengerecht
Kreeftenbisque, Hollandse garnalen, zoetzure venkel, geslagen room en bieslook.

Hoofdgerecht
Diamanthaas, tortellini’s met paddenstoel, truffeljus, crème van pastinaak met koffie en witte chocolade, gebakken witlof, krokantjes van zwarte knoflook en frisee.

Dessert
Chocolade-brownie taartje gevuld met amarena-citrus gelei, witte chocolade ganache, crumble van gebakken witte chocolade, hibiscus-lychee vinaigrette, chocolade-tuille.

Vegetarisch Kerstmenu 2025

Voorgerecht
Gemarineerde Portobello, avocadocrème, gel van passievrucht en roze peper, grapefruit, furikake-tuille, vinaigrette van karnemelk en groene kruidenolie.

Tussengerecht
Pompoensoep, bonbon van geitenkaas met gepofte pompoenpit, bieslook, zoetzure venkel.

Hoofdgerecht
Gepofte knolselderij, tortellini’s met paddenstoel, truffelsaus, crème van pastinaak met koffie en witte chocolade, gebakken witlof, krokantjes van zwarte knoflook en frisee.

Dessert
Chocolade-brownie taartje gevuld met amarena-citrus gelei, witte chocolade ganache, crumble van gebakken witte chocolade, hibiscus-lychee vinaigrette, chocolade-tuille.

Let op! Helaas is het niet mogelijk om uitzonderingen in het menu te maken, zodat we voor alle kerstboxen een consistente kwaliteit kunnen waarborgen.

Benieuwd hoe ons kerstmenu eruitziet? Hieronder vind je een impressie van het voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht en dessert.

  • Fantastische kookworkshop met familie gehad! Mooie entourage, gezellig, schoon en heerlijk eten. Niets is te veel, gastvrijheid staat voorop. Aanrader! Ook om je kookvaardigheden op te vijzelen!

    Google review - Gerto hoek
  • Wat een leuke plek voor een kookworkshop. De eigenaar Lars is heel enthousiast. Per gerecht staan de ingrediënten klaar en volg je de uitgeschreven instructie. De gerechten worden aan de lange tafel uitgeserveerd en dan is het genieten maar van je eigen creaties.

    Google review - Reinout van Zevenbergen
  • Top avond gehad. Toffe workshop, gezellig koken en eten met collega’s.

    Google review - Rene Van Donschot
  • We hebben met ongeveer 20 personen een workshop wereldkeuken tapa’s maken gehad. Het was top. Zeer gastvrije ontvangst, je kon alles vragen, zeer geduldig werden vragen beantwoord, goede keukenapparaten. Kortom: een aanrader!

    Google review - Astrid Kamps
  • Oh zo’n heerlijke kooksensatie gehad, hard werken voor je eigen maaltje, maar goeie gezellige begeleiding! Dikke 10 Lars!!!!

    Google review - Patricia Ermens